nieuweklasse* zoekt testcase(s)

joke —  09/02/2011 — Leave a comment

Bij nieuweklasse* zijn wij gek op boeken. Het boek is iets waar we vaak en graag over nadenken en praten, maar liever nog mee aan de slag gaan.
In deze snel veranderende tijden omarmen en verkennen we ook de digitale mogelijkheden. We willen de huidige techniek hanteren, ombuigen en manipuleren om te komen tot frisse, eigentijdse ontwerpen en heldere typografie. Het doel hierbij is vooral te kijken naar mogelijke innovaties en verbeteringen in de digitale leesbeleving.

We kunnen er wel ‘lang en breed’ over gaan praten, maar we verkiezen om het gewoon te doen.

nieuweklasse* zoekt testcase(s)
De talenten van nieuweklasse* popelen om aan de slag te gaan met het vormgeven van e-boeken, voor iPad, e-reader of andere tablets. We willen de mogelijkheid in de praktijk testen, hetgeen betekent dat u uw project kunt aanmelden als testcase.

Voor dit project werken we op basis van ‘Waardebepaling Achteraf’. Als opdrachtgever bepaal je achteraf wat de waarde is van wat we hebben geleverd.

We zoeken serieuze opdrachten waarbij we de vrijheid behouden om uit te proberen wat de mogelijkheden zijn. We willen ruimte om fouten te kunnen maken en voldoende tijd om deze fouten vervolgens ook weer op te lossen.
We zoeken constructieve samenwerking(en) waarin we samen de verantwoordelijkheid dragen voor een uitdagend werkproces en goed eindresultaat. Het doel is om betere (e)boeken te maken.

Van de opdrachtgever verwachten we een heldere briefing, goed aangeleverde content en de nodige besprekingen en overleg. Wij beloven om alles te geven en om waarde toe te voegen.

Heeft u een project dat u digitaal wilt publiceren, laat het ons weten!
Stuur een mail naar: info@nieuweklasse.org
of bel met Joke Mestdagh: (020) 682 14 82

joke

Posts

No Comments

Be the first to start the conversation.

Leave a Reply

*

Text formatting is available via select HTML. <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>