drukwerk zoals je niet gewend bent

joke —  09/06/2013 — Leave a comment

Omdat we er niet genoeg van krijgen:
woensdag 3 juli: ‘So you think you can PRINT!?’#3 (de laatste editie voor de zomervakantie)

Net zoals bij de vorige edities van de workshop, gaan we al doende de grenzen van de Anicolor (offsetpers) verkennen en uitproberen wat de effecten zijn van verschillend papier en afwerking met dispersielak.
> verslag editie#2 (5juni)
> verslag editie#1 (25 april)

We spelen met vijf drukgangen, met een fluorkleur, een metallic en twee verschillende tinten zwart.

We bouwen verder op de kennis van de vorige edities. Vooraf is er een prepress-meeting waar we afspraken maken over het aanleveren van de bestanden. Uiteraard wordt er dan ook uitleg gegeven over het ontwerp opbouwen in lagen.
> verslag eerste prepress-meeting

Iedere deelnemer krijgt een A6 (105 x 148 mm) op het drukvel ter beschikking. Maak je ontwerp in functie van het drukken, rekening houdend met de volgorde van de drukgangen.

Voor wie?
Maximaal 7 mensen die meer willen weten en zich willen bekwamen om bijzonder drukwerk te maken. Er is begeleiding en advies bij het ontwerp en de drukwerkvoorbereiding. Basiskennis van ontwerpen en opmaak is gewenst.

Waar?
Bij Zwaan Printmedia, Industrieweg 58, Wormerveer.

Wanneer?
woensdag 3 juli, 13.30-17.30u

Wat kost het? en wat krijg je er voor?
150 euro ex 21% BTW (181,50 inc)
Behalve de ervaring en de kennis, krijgt elke deelnemer zijn/haar eigen kaart (A6) in een oplage van 150 ex (3 x 50 ex op verschillend papier) + 3 volledige set van de kaarten (van elke papiersoort 1).
Op die manier maak je dus nieuw werk voor je portfolio, heb je iets bijzonders om naar je relaties te sturen (of diegenen die je hebben gesponsord om hieraan deel te nemen). En je krijgt overzicht van nog meer verschillende effecten en mogelijkheden (toegepast door de andere deelnemers).

Papier en inkt zijn inclusief, evenals koffie en thee.

Wil je deelnemen of meer informatie?
Bel of mail Joke Mestdagh
06 – 557 63 989
info@nieuweklasse.org

sytycp_2

En natuurlijk blijven we ook nieuwsgierig naar andere wensen voor activiteiten passend bij So you think you can PRINT!?

joke

Posts

No Comments

Be the first to start the conversation.

Leave a Reply

*

Text formatting is available via select HTML. <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>