op herhaling

joke —  01/05/2013 — Leave a comment

Ook de tweede editie van ‘So you think you can PRINT!?’ (5 juni) is vol. Maar, enthousiast als we zijn, organiseren we gewoon ook een derde editie: woensdag 3 juli.
Heb je interesse om mee te doen? Laat het ons weten.

Net zoals bij de eerste editie van de workshop, gaan we bij de volgende edities met ons drukwerk de grenzen van de Anicolor (offsetpers) verkennen en uitproberen wat de effecten zijn van verschillend papier en afwerking met dispersielak.

Schermafbeelding 2013-04-16 om 08.01.43
- – - klik op bovenstaande afbeelding en zie hoe dit is opgebouwd – - -

Deze keer kunnen we verder bouwen op de kennis van de vorige editie(s). Vooraf is er een prepress-meeting waar we de kleuren en de volgorde bespreken. Uiteraard wordt er dan ook uitleg gegeven over het ontwerp opbouwen in lagen. [verslag eerste prepress-meeting]

Iedere deelnemer krijgt een A6 (105 x 148 mm) op het drukvel ter beschikking. Maak je ontwerp in functie van het drukken, rekening houdend met de volgorde van de drukgangen.

Voor wie?
Maximaal 7 mensen (per editie) die meer willen weten en zich willen bekwamen om bijzonder drukwerk te maken. Er is begeleiding en advies bij het ontwerp en de drukwerkvoorbereiding. Basiskennis van ontwerpen en opmaak is gewenst.

Waar?
Bij Zwaan Printmedia, Industrieweg 58, Wormerveer.
(locatie voor de prepress-meeting wordt in overleg met de groep bepaald)

Wanneer?
woensdag 3 juli, 13.30-17.30u
Een datum voor de prepress-meeting wordt in overleg nog bepaald.
(Editie #2 is op woensdag 5 juni, 13.30-17.30u. De prepress-meeting hiervoor is woensdag 8 mei in Utrecht)

Wat kost het? en wat krijg je er voor?
150 euro ex 21% BTW (181,50 inc)
Behalve de ervaring en de kennis, krijgt elke deelnemer zijn/haar eigen kaart (A6) in een oplage van 150 ex (3 x 50 ex op verschillend papier) + 3 volledige set van de kaarten (van elke papiersoort 1).
Op die manier maak je dus nieuw werk voor je portfolio, heb je iets bijzonders om naar je relaties te sturen (of diegenen die je hebben gesponsord om hieraan deel te nemen). En je krijgt overzicht van nog meer verschillende effecten en mogelijkheden (toegepast door de andere deelnemers).

Papier en inkt zijn inclusief, evenals koffie en thee.

Wil je deelnemen of meer informatie?
Bel of mail Joke Mestdagh
06 – 557 63 989
info@nieuweklasse.org

We blijven ook nieuwsgierig naar andere wensen voor activiteiten passend bij So you think you can PRINT!?

joke

Posts

No Comments

Be the first to start the conversation.

Leave a Reply

*

Text formatting is available via select HTML. <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>